2092 Budakeszi, Gábor Áron u. 35. Tel.: +36 23 450 466
Pályázatfigyelés
Pályázatfigyelés

A Formatic Hungary Pályázati Tanácsadó Központ folyamatosan szemlézi az újonnan kiírásra kerülő pályázatokat, rendszerezi a pályázó szervezetek és pályázati célok szerint, így naprakész adatbázissal rendelkezik a pályázati lehetőségekről.

Annak érdekében, hogy a pályázat figyelési szolgáltatás minél hatékonyabb legyen, a Formatic Hungary Pályázati Tanácsadó Központ részletes előzetes konzultációt folytat Ügyfeleivel azok fejlesztési terveiről és lehetőségeiről. Ennek keretében az Ügyféllel közösen meghatározásra kerülnek azok a jövőbeli projekttervek, amelyek megvalósításához külső finanszírozási forrásokra van szükség.

Ezt követően a Formatic Hungary Pályázati Tanácsadó Központ vállalja, hogy folyamatosan frissülő pályázati adatbázisából kiválasztja azokat a pályázatokat, amelyek illeszkednek az Ügyfél pályázati fejlesztési elképzeléseihez. A felkutatott pályázati lehetőségekről tájékoztatja az Ügyfelet, akivel egy konzultáció keretében közösen áttekinti a sikeres pályázati részvétel feltételeit és a pályázati esélyeket. Amennyiben a konzultáció eredményeképpen az Ügyfél a pályázat elkészítése és beadása mellett dönt, úgy a Formatic Hungary Pályázati Tanácsadó Központ vállalja a pályázat elkészítését is.